BUFFET BESTELLEN

Alle buffetten zijn inclusief borden en bestek! 

Buffetten gaan vanaf 20 personen! Bent u met minder personen? Stuur even een mailtje, dan kunnen wij eventueel het buffet aanpassen.

Betalen kan per IDEAL, of bij aflevering contant of per PIN!

Bestellen kan tot 1 week van te voren!


Voor de Bourgondische fijnproevers onder ons!

Dit buffet is speciaal voor mensen die graag even de tijd nemen voor hun eten en hiervan willen genieten.

 

Warme gerechten:

- Beef teriyaki met boontjes
- Kiprollade in jachtsaus
- Schnitzel in jus
- Aardappelpartjes met tijm en rozemarijn
- Kipfilet in rode wijnsaus
- Ambachtelijke beenham met honing-mosterdsaus
- Groente van het seizoen
- Notenrijst

 

Bijgerechten 

- Rundvleessalade
- Kipkerriesalade
- Eiersalade
- Rauwkostsalade
- Plateau met luxe vleeswaren
- Stokbrood met kruidenboter

Buffet compleet is echt compleet voor zowel de vlees- als visliefhebber

Warme gerechten

- Ambachtelijke beenham met honingmosterdsaus
- Varkenshaasmedaillons in champignonsaus
- Zalmzijde met mosterd en basterdsuiker
- Kipfilet in piri piri saus
- Balletjes gehakt in satésaus
- Nasi goreng met kip en ei
- Bami goreng met kip en ei
- Aardappelgratin met paprika en kaas

Bijgerechten

- Rundvleessalade
- Kipkerriesalade
- Waldorfsalade
- Eiersalade
- Rauwkostsalade
- Rauwe ham met meloen
- Stokbrood met kruidenboter

Buffet Hollandia: Genieten op z’n Hollands, met 8 warme gerechten! Verse seizoensproducten uit eigen land, gecombineerd in gerechten die we allemaal kennen en waarderen!

 

Warme gerechten

- Witlof met ham en kaas
- Aardappelgratin met paprika
- Groente van het seizoen
- Stoofpotje van rundvlees met champignon paprika en ui
- Varkenshaas medaillons in romige champignonsaus
- Ambachtelijke beenham met honing-mosterdsaus
- Varkensrollade in jachtsaus
- Notenrijst

Bijgerechten

- Rundvleessalade
- Waldorfsalade
- Aardappelsalade
- Rauwkostsalade
- Boerenpaté met cranberrycompôte
- Kaasplankje
- Diverse soorten boerenbrood met kruidenboter en roomboter

Menu Italiano is een buffet volgens echt Italiaans recept. Een menu met liefde voor Italië!

 

Warme gerechten:

- Lasagne
- Pasta carbonara
- Macaroni
- Pikante gehaktballetjes in tomatensaus
- Pizzapuntjes

Bijgerechten

- Carpacciosalade met rucola, pesto en pijnboompitjes
- Caprese salade met mozzarella, tomaat en basilicum
- Pastasalade met kip, olijven en zongedroogde tomaatjes
- Italiaanse aardappelsalade met salami en olijven
- Kaasplateau
- Rauwe ham met meloen
- Stokbrood en plukbrood met kruidenboter en tapenade

 

Voor de liefhebbers van de Tiroler keuken hebben wij dit buffet samengesteld met heerlijke producten.

 

Warme gerechten

- Gebratene Rindfleischstreifen (gebakken runderreepjes)
- Schnitzel mit Champignonsauce
- Bernerwurst (braadworst met spek en kaas)
- Schinken mit Honig-Senf-Sause (beenham met honingmosterdsaus)
- Kartoffelgratin mit Speck (aardappelgratin met spek)
- Tiroler Sauerkraut (zuurkoolschotel met ananas)
- Verschiedene Gemüse (verschillende soorten groenten)

Bijgerechten

- Kartoffelsalat (Aardappelsalade)
- Waldorfsalade
- Fleischsalat (Vleessalade)
- Gemüsesalat (Rauwkostsalade)
- Brot mit kräuterbutter (stokbrood met kruidenboter

MENU DU CHEF

€ 23,50

MENU DU CHEF

€ 23,50

Menu Du Chef is een meer dan complete maaltijd met uitgebreide koude en warme gerechten. Ambacht en kwaliteit zijn terug te vinden in de gehele maaltijd. Als u echt iets te vieren heeft, kiest u voor menu Du Chef!

Warme gerechten

- Groentesoep
- Tomatensoep
- Varkenshaas met spekjes in rode wijnsaus
- Zalmzijde met mosterd en basterdsuiker
- Runderstoofpotje met champignon, paprika en ui
- Groentenratatouille (paprika, uitjes, spekjes etc.)
- Runderrollade in jus
- Kiprollade
- Aardappelgratin
- Gebakken krieltjes
- Witte rijst
- Witlofschotel met ham en kaas

Bijgerechten

- Rundvleessalade
- Kipkerriesalade
- Zalmsalade
- Waldorfsalade
- Rauwkostsalade
- Appelcompôte
- Vruchten